Au avut loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul mai multor Organizaţii Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

Au avut loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul mai multor Organizaţii Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova
În perioada 04 – 11 februarie curent, în cadrul mai multor Organizații Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova, au avut loc ședințele Consiliilor Politice, cu participarea conducerii formațiunii.



Astfel, în raioanele Sîngerei, Glodeni, Rîșcani, Soroca, Fălești, Basarabeasca, Rezina și Șoldănești, a fost adoptat planul de acțiuni pentru fiecare Organizație Teritorială în parte, pentru anul 2013.



Printre activitățile de bază preconizate pot fi evidențiate: coaptarea noilor membri, crearea Organizațiilor Primare în fiecare localitate rurală din țară, promovarea și implemenatera Programului Politic al Partidului.



Președinții Organizațiilor Teritoriale, au menționat că anul 2013 este foarte important pentru consolidarea unei echipe puternice în teritoriu și pentru promovarea imaginii formațiunii.



În același timp, în cadrul Organizațiilor Teritoriale, au fost constituite Organizațiile de Femei a Partidului Popular, care vor promova femeile în toate structurile de conducere a Partidului și vor susține implicarea lor în domeniul politic.



Membrii Biroului Permanent Central, prezenți la ședințele Consiliilor, au trasat sarcinile primordial ce stau în fața Organizațiilor Teritoriale, menționînd că  echipa teritorială este baza și esența partidului.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<