Proiectul “Legea și PPRM – o putere unică” la a treia ediție!

Proiectul “Legea și PPRM – o putere unică” la a treia ediție!
Proiectul “Legea și PPRM – o putere unică” ia amploare. Miercuri,6 februarie, la Cahul a avut  loc întrevederea juriștilor cu  populația din localitate.  Proiectul constă în oferirea consultațiilor juridice gratuite pe întreg teritoriul țării. Ținînd cont de faptul că prețurile pentru o consultație juridică sînt destul de înalte, nu toți cetățenii au posibilitatea să apeleze la consultația unui jurist.

Cetățenii care s-au întîlnit cu experții și-au exprimat mulțumirea pentru astfel de acțiuni, menționînd că problemele majore în societate încep de la necunoașterea legilor și imposibilitatea cetățenilor de a apela la ajutorul specialiștilor.

Cele mai frecvente întrebări au fost: împărțirea averii moștenite,nesalarizarea,probleme de ordin familiar, precum violența in familie și altele.

Astfel de consultații au mai avut loc în Ribnița și Catemir.

Democracy Media reamintește că Partidul Popular din Republica Moldova a lansat Proiectul "Legea și PPRM – o putere unică", în decembrie anul trecut. Astfel, un grup de specialiști susținuți de către Partidul Popular din Republica Moldova, se vor deplasa în raioanele țării și vor oferi consultații juridice gratuite tuturor cetățenilor care au nevoie de aceasta.
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<