PPRM a ridicat un Zid de Mere pentru protejarea producătorilor locali

 PPRM a ridicat un Zid de Mere pentru protejarea producătorilor locali
Partidul Popular din Republica Moldova a lansat, astăzi, 26 noiembrie  Campania Zilele Mărului. Acțiunea s-a desfășurat lîngă Arcul de Triumf din Piața Marii Adunări Naționale, unde a fost prezent  prim vice-președinte Valeriu Cosarciuc, alături de un grup de fermieri din diverse raioane.


Organizatorii au construit un zid de mere, prin care au dorit să sugereze în mod simbolic un perete protector pentru fermierii din Republica Moldova, pentru susținerea și dezvoltarea agriculturii, a producătorilor locali și a produselor moldovenești.


“Zidul de mere pe care îl vedeți aici, simbolizează zidul de apărare a producătorilor autohtoni pe care PPRM îi susține cu toată fermitatea” a declarat prim vice-președintele PPRM, Valeriu Cosarciuc.


PPRM propune în programul electoral acordarea de subvenții în valoare de 2000 de lei la hectar pentru toți deținătorii de cote, acordarea unei prime de instalare în valoare de 20 000 de euro pentru cei care înființează o întreprindere în mediul rural și creează minim 5 locuri de muncă precum și introducerea Cotei Zero la impozitul pe venit din agricultură pe timp de 5 ani.


“Noi, Partidul Popular din Republica Moldova suntem acea formațiune care susține producătorul local, vrem ca tot ce consumăm să fie produs în Republica Moldova. Dorim un viitor mai bun pentru copii noștri. Dacă vom dezvolta agricultura, vom avea investiții, investițiile vor aduce progres economic și atunci vom avea educație la nivelul european, sistem de pensii pus la punct și o societate sănătoasă”  a susținut Valeriu Cosarciuc.


La eveniment au putut fi observați nu doar membrii PPRM, ci și simpatizanți ai formațiunii, dar și trecători care își încetineau pasul să declare “Eu nu sunt membru de partid, dar am încredere în acest partid, pentru că este unicul care promovează agricultura și este cel care a aplecat urechea și la omul simplu, omul de la sat” a afirmat un trecător.


La sfârșitul acțiunii Organizația de Tineret a PPRM a împărțit trecătorilor mere, îndemnindu-i vă voteze Mărul, pentru că mărul este un simbol al dragostei, frumosului și belșugului.


IMG_3478 IMG_3494 IMG_3530 IMG_3562 IMG_3601 IMG_3612 IMG_3619 IMG_3622

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<