Nu fi indifernet. Semnează pentru alegerea președintelui țării prin vot direct!

Nu fi indifernet. Semnează pentru alegerea președintelui țării prin vot direct!
De mai bine de 20 de ani încoace, atît deciziile politice, cît şi acţiunile clasei politice din Republica Moldova sînt îndreptate împotriva statului. Mai dureros e că acest buldozer – clasa politică iresponsabilă – lucrează zi şi noapte,  an după an adoptînd legi antistatale,  făcînd declaraţii antistatale, constituind  coaliţii antistatale, declanşînd alegeri după alegeri.

Singurii care făuresc  această ţară sînt cetăţenii, oamenii simpli care muncesc, dar care nu prea au locuri de muncă, pedagogii  şi medicii care îşi fac   meseria cinstit, dar care sînt prost plătiţi, ţăranii care muncesc din greu, dar care nu au niciodată bani,  tinerii care învaţă o profesie, dar care trăiesc cu teama că nu vor găsi de lucru, tot mai mult plecînd din tară şi lăsînd-o fără viitor.

Criza politică din ultimii patru ani demonstrează că Moldova are nevoie de un lider național, independent și garant al Constituției!  Țara are nevoie de un președinte ales de popor.  De aceea, Partidul Popular din Republica Moldova, cheamă cetățenii acestei țări să semneze pentru modificarea Constituției, astfel încît președintele țării să fie ales direct de popor și nu de clasa politică.

La 16 mai curent, Partidul Popular din Republica Moldova, a lansat campania de colectare a semnăturilor pentru alegerea președintelui țării prin vot direct: Tu alegi președintele țării.

Mircea Sofronii, chirurg: “Sînt  convins, că un preşedinte ales de popor s-ar afla  în afara jocurilor politice, în afara războielor politice şi ar garanta stabilitatea în ţară.”

Nicolae Cibotaru, fermier: “Poporul trebuie să aleagă preşedintele ţării, pentru că poporul este talpa ţării. Dacă  deputaţii nu ne dau acest drept, înseamnă că deputaţii se tem de popor.”

Ion Grosu, actor: “Cel mai lung, dar şi mai prost spectacol pe care l-am văzut în viaţa mea a fost  acea lungă perioadă de vreme  în care deputaţii se chinuiau să aleagă Preşedintele ţării. Un spectacol  de rîs, dar în acelaşi timp şi destul de trist.”

Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular: „Instabilitatea politică care persistă în  ţară se datorează şi faptului că Preşedintele ţării este ales de către politicieni şi nu de popor. Sîntem convinşi, că Moldova are nevoie de un lider naţional ales direct de cătăţeni.

Doritorii de a semna pentru alegerea președintelui prin vot direct de către cetățeni, pot veni în corturile PPRM instalate în țară. De asemenea,  cetăţenii pot  semna în listele întocmite de grupurile mobile ale PPRM care se deplasează în majoritatea localităţilor ţării. Alte informații  la numărul de telefon: 022-66-73-30.

Să ne alegem singuri viitorul!!!
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<