A avut loc ședința lărgită a Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova

A avut loc ședința lărgită  a Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova și-a reunit la Chișinău membrii Biroului Permanent Central al formațiunii, fiind invitați la ședință și președinții Organizațiilor Teritoriale  ai PPRM.


Au fost supuse dezbaterilor subiectele ce țin de activitatea Organizațiilor Teritoriale privind primirea în partid și crearea organizațiilor primare, precum și subiectul cu privire la modul de organizare a procesului de colectare a semnăturilor privind alegerea directă a președintelui țării.


Participanții la ședință au făcut o analiză  a activității Organizațiilor Teritoriale în prima jumătate a anului 2013, menționînd atît succesele obținute, cît și insucesele. Totodată, s-au trasat obiectivele și sarcinile care necesită  implementare pînă la sfîrșitul acestui an.


În acest context, Biroul Permanent Central al PPRM, a menționat activismul politic și organizatoric al mai multor președinți ai Organizațiilor Teritoriale, atenționînd totodată, asupra necesității activizării procesului de consolidare organizatorică și numerică a partidului, de crearea a structurilor de partid în toate localitățile țării și de activizare a procesului de colectare a semnăturilor pentru realizarea inițiativei PPRM privind alegerea directă de către popor a Președintelui Republicii Moldova.


IMG_0762IMG_0764IMG_0791IMG_0792

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<