De Ziua Mondială a Oamenilor în Etate, Partidul Popular a dăruit flori

De Ziua Mondială  a Oamenilor în Etate, Partidul Popular a dăruit flori

Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova a dăruit astăzi flori celor care au ajuns în toamna vieții. De Ziua Mondială a Persoanelor în Etate, tinerii PPRM au mers în toate sectoarele orașului Chișinău și au dăruti un zîmbet părinților și buneilor noștri.


Ian Lisnevschi, președintele Organizației de Tineret PPRM, a menționat că această acțiune vine din suflet, iar cu  buchetele de flori dăruite, tinerii doresc să-și exprime tot respectul și  dragostea față de cei care ne luminează prezentul cu înţelepciunea, cu  dăruirea şi răbdarea lor. Astfel de lucruri nu trebuie să se întîmple doar într-o zi specială, în care marcăm ziua lor, ci în fiecare zi. Generația tînără trebuie să depună eforturi pentru a face viața persoanelor în etate mai bună și mai ușoară, pentru a readuce zîmbetul pe fața  lor umbrită de griji și de nevoi. Nu trebuie să uităm că astăzi noi trăim datorită lor, iar mîine noi înșine vom avea nevoie de spriginul celor care ne vor urma.


Bătrîneii care au primit flori din partea tinerilor PPRM au rămas profund emoționați de acest gest, iar unora chiar le-au sclipit  lacrimi în ochi. Ei au mulțumit tinerilor, specificînd că  este foarte plăcut cînd cineva îți acordă atenție și  îți dovedește că încă mai ești util.


Organizația de Tineret a Partidului Popular a adus sinecre felicitări tuturor persoanelor în etate, mulțumindu-le pentru răbdare și dorindu-le mulți ani înainte alături de cei dragi.


IMG_1003IMG_0996IMG_1006IMG_1010IMG_1013IMG_1022IMG_1023


 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<