Tete-a-tete cu Alexandru Oleinic

Tete-a-tete cu Alexandru Oleinic

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova au organizat o întîlnire tete-a-tete cu liderul formațiunii, Alexandru Oleinic. Întîlnirea a avut loc într-o ambianță  prietenoasă, fiecare dintre cei prezenți avînd posibilitatea să adreseze întrebări politicianului.


Alexandru Oleinic  le-a povestiti tinerilor cum s-a lansat în politică și care a fost activitatea domniei sale pe acest segment pe parcursul anilor, dar nu a uitat să amintească  și despre anii de studenție sau de acel început de activitate profesională  la uzina Monolit din Soroca.


Și dacă despre Alexandru Oleinic ca politician, tinerii cunoșteau mai multe, atunci despre viața personală – mai puțin. De aceea au urmat întrebări despre familie, despre oamenii dragi și despre casa părintească. Cei prezenți au rămas chiar surprinși de sinceritatea cu care a răspuns Alexandru Oleinic la aceste întrebări, uneori chiar fiind destul de emoționat. El a menționat că pentru fiecare om prioritatea în viață trebuie să rămînă familia, iar toate realizările depind de susținerea oamenilor dragi.


Alexandru Oleinic nu a ezitat să povestească  și despre șotiile pe care le făcea în timpul copilăriei, dar mai ales a accentuat că pe timpul cînd el era copil, școala și rezultatele bune la învățătură erau o prioritate pentru fiecare familie și acest lucru trebuie să rămînă prioritate pentru toate generațiile.


Întîlnirea a luat sfîrșit cu o “reprizpă” de sfaturi pe care Alexandru Oleinic le are atît pentru tinerii PPRM, cît și pentru toți tinerii din Republica Moldova. Liderul PPRM nu ezită să repete că  doar prin muncă poți obține rezultate frumoase, iar tinerii din țara noastră nu trebuie să-ți piardă speranța într-un viitor mai frumos. “Trebuie să muncim împreună, pentru a construi acest viitor”, a spus Alexandru Oleinic în cadrul şedinţei “Tete-a-tete”.


IMG_1031IMG_1032IMG_1033IMG_1036

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<