Proiectul PPRM „Suntem alături de voi” este tot mai solicitat în satele Moldovei

Proiectul PPRM „Suntem alături de voi” este tot mai solicitat în satele Moldovei

În urma vizitei studenților Partidului Popular la Strășeni, tinerii PPRM au fost solicitați în localitatea Negrești din același raion, de către o prietenă a femeii pe care studenții au ajutat-o.


Astfel, înarmați cu bună dispoziție, tinerii PPRM au mers în vizită la bunica Zinaida, pe care au ajutat-o să sape cele două grădini pe care le are pe lîngă  casă. Totodată, băieții au cărat la loc uscat lemnele din preajma casei și alte obiecte grele care trebuiau puse la locul lor.


Igor Rascazov, președintele Organizației de Studenți, a menționat că pentru întreaga echipă este un succes remarcabil și o adevărată plăcere să știe că oamenii deja îi cunosc și singuri îi cheamă să-i ajute. Prin aceasta se demonsterază că acest proiect are viitor, iar oamenii care au nevoie într-adevăr de ajutor se bucură de fiecare vizită  a tinerilor.


Ceilalți membri ai echipei -  Gheorghe Matcaș, Andrei  Tihii și Iunona Grini -  au rămas plăcut surprinși de atitudinea oamenilor față de acest proiect și față de echipa tudenților PPRM, care îi așteaptă cu drag în vizită. Acest fapt a fost demonstrat încă odată de bunica Pelaghia din orașul Strășeni, care a fost ajutată deja de tineri, iar în drum spre Negrești, ei au trecut să o vadă. Aceasta i-a întîmpinat cu lacrimi în ochi, spunîndu-le că astăzi se întîlnesc tot mai puțini oameni cu inimă mare, care sînt gata să ajute fără bani și fără a cere ceva în schimb, iar tinerii PPRM vor fi mereu așteptați în casele oamenilor care au nevoie de acest ajutor.


Buncuța din Negrești le-a mulțumit la sfîrșit tinerilor pentru ajutor,  le-a dorit studenților succes la învățătură și și le-a spus în șoaptă că ușile casei ei vor fi întotdeauna deschise pentru tinerii Partidului Popular.


OOOOO

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<