Platforma electorală a echipei Partidului Popular la funcția de primar general și de consilieri ai municipiului Chișinău

Platforma electorală a echipei Partidului Popular la funcția de primar general și  de consilieri ai municipiului Chișinău
Partidul Popular din Republica Moldova cu echipa sa de candidați la funcțiile de Primar General și de consilieri municipali – oameni gospodari, profesioniști – va soluționa în mod responsabil problemele capitalei noastre.
Modernizare și europenizarea Chișinăului o vom face prin realizarea următoarelor proiecte investiționale:
Primăria Chișinău – o primărie fără corupție.
Un proiect care le va garanta cetățenilor transparență și acces rapid la Primar și Consiliu municipal  prin electronizarea  actului de administrare în Primărie. (Înregistrările, programările, cererile, deciziile și dispozițiile vor fi efectuate on-line și publicate pe pagina electronică a primăriei.)
Reformarea SEL-urilor – de la costuri la eficiență.
Scopul proiectului este de a dezvolta infrastructura orașului și a micșora costurile facturilor pentru întreținerea blocului locativ și  pentru servicii - prin contorizare, măsurare corectă, calitate și conservare energetică.
Orașul Vechi – cartea de vizită a Chișinăului.
Un proiect care va dezvolta orașul vechi și va  transforma Chișinăul într-un punct de atracție turistică și de promovare a tradițiilor culturale ale poporului nostru.
Coridoarele de transport ale Chișinăului.
Realizarea proiectului va permite circulația liberă și inteligență pe străzile capitalei, va diminua traficul rutier și va oferi  suficiente spații de parcare.
Siguranță cetățeanului.
Proiectul prevede modernizarea serviciilor de transport public și instalarea  camerelor video în zonele publice (parcuri, trotuare, piețe, stadioane, treceri pietonale), lingă școli și în curțile municipiului pentru ca locuitorii capitalei să se simtă în siguranță.
Planul urbanistic al Chișinăului, care va fi expus în fiecare sector al Chișinăului, pentru ca locuitorii capitalei să cunoască perspectivele de dezvoltare ale municipiului.
Implicare în procesul decizional. Îmbunătățirea calității vieții fiecărui locuitor al capitalei o vom realiza prin încurajarea cetățenilor să se implice în procesul de discutare a proiectului de buget municipal anual pentru identificarea priorităților de cheltuire a banilor din bugetul local.
Susținerea inițiativelor locuitorilor privind modernizarea cartierului, privind desfășurarea  acțiunilor Ziua salubrizării, Ziua sănătății,
Angajarea ONG-urilor pentru prestarea unor genuri de servicii sociale.   

Aveți încredere în echipa Partidului Popular, echipa partidului faptelor. 

Noi nu promitem – noi facem!

Votați MĂRUL!

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<