Continuă campania de colectare a semnăturilor „Tu alegi președintele țării”.

Continuă campania de colectare  a semnăturilor „Tu alegi președintele țării”.

Partidul Popular din Republica Moldova continuă  campania de colecatre a semnăturilor pentru alegerea președintelui țării prin vot direct: Tu alegi președintele țării, care a fost lansată la 16 mai curent.


Prin această acțiune, PPRM răspunde unei opțiuni majoritare exprimate de cetățeni.  Trebuie să ne aminitim că aproape în toate sondajele care se fac la nivel național, peste 80 la sută din respondenți se pronunță pentru alegerea președintelui de întreg poporul: un președinte independent, responsabil și garant al stabilității.


Alexandru Oleinic, liderul PPRM, a declarat: „Instabilitatea politică care persistă în  ţară se datorează şi faptului că Preşedintele ţării este ales de către politicieni şi nu de popor. Sîntem convinşi, că Moldova are nevoie de un lider naţional ales direct de cătăţeni, care să fie garant real al Constituţiei.”


Astfel, în țară au fost instalate mai multe corturi PPRM, unde zilnic se colectează semnături de la cetățenii țării. Oamenii care vin în aceste corturi menționează că această campanie este una bine venită și la timpul potrivit, acum cînd țara trece printr-o profundă criză social economică și politică.


Doritorii de a semna pentru alegerea președintelui prin vot direct de către cetățeni, pot veni în corturile PPRM instalate în țară, iar pentru mai multe informații pot apela la numărul de telefon: 022-66-73-30.


Amintim că în prima săptămînă de la demararea campaniei: Tu alegi președintele țării

, s-au colectat peste 15 mii de semnături din întreaga țară.

O
DSC_0741O


OLYMPUS DIGITAL CAMERA



OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<